Rehber Ücretsiz Logo Nasıl Yapılır? (Çok Yüksek Kaliteli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ExtraT

Üye

Merhaba MineCurl halkı!​

Bugün sizler için çok güzel bir rehber hazırladım. Bu rehber sayesinde bütçesi olmayan sunucular çok güzel logo tasarlatabilecek.
Hiç uzatmadan konuya geçmek istiyorum.

Öncelikle ne yapacağımız hakkında bir kaç bilgi vermek istiyorum. Öncelikle belirtiğim gibi yüksek kaliteli logolar yapmak için yapay zeka kullanmamız gerekli. İstediğim şey yapacağımız logolar yapan kişinin isteklerine göre şekillensin ve ortaya özgün, güzel logolar çıksın.

Kullanacağımız yapay zeka "Dall-e 3" olacaktır. Bu yapay zeka ile logo konusunda harikalar yaratabiliriz!

Rehber Adımları​

Bölüm 1 | Logo Konusu Belirleyelim​

Öncelikle ne tarzda logo yapmak istediğimizi belirlemek lazım. Ben örnek olması açısından Mitolojik temalı Thor'un çekici gibi ögeler bulunan bir logo tasarlatmak istiyorum.

Bunu yapmak için; "Minecraft server logo, text: HESTIA MC, Theme: Mythological, Additional Elements: Skull, Thor's Hammer" böyle bir prompt oluşturmamız gerekli. Siz yapmış olduğum promptun üzerinde oynamalar yaparak daha iyisini yapabilirsiniz. Unutmayın ne kadar detay o kadar güzel sonuçlar verecekitir.

Evet şimdi logo temamızı belirledik tek yapmamız gereken, yukarıdaki yazıyı aşağıdaki adımları izleyerek yapay zekaya anlatmak olacak

Bölüm 2 | Logoyu Oluşturma​

Logoyu oluşturmak için ilk önce arama motorunu açıyoruz ve "bing dall-3 e" yazıyoruz. İlk çıkan siteye girip kayıt oluyoruz, kayıt olduktan sonra karşınıza böyle bir ekran çıkacaktır. Aşağıdaki adımları izleyerek logonuzu hazır edebilirsiniz!
1698329195416.png
1698328856816.png
1698328881510.png

Logomuz hazır oldu, gördüğünüz gibi çok güzel bir şekilde hazırladı ve bunu istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

Yararlı bir konu, ellernize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konu görüntüleyen kullanıcılar