Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Anladım! 6 GB RAM almak, genelde 2-3 oyun sunucu için yeterli olabilir, ancak sunucunun hangi oyunları barındıracağına ve oyuncu sayısına göre değişiklik gösterebilir. İşte açıklamam:Netlack'dan bir minecraft sunucusu alıcam fakat içinde maximum 3 veya 2 oyun olacak ben 6gb almağı düşünüyorum ama sizce ne almalıyım?
Tamamdır yardımınız i,çin teşekürler konu kilit. 12 GB RAM vds alıcagım ozmAnladım! 6 GB RAM almak, genelde 2-3 oyun sunucu için yeterli olabilir, ancak sunucunun hangi oyunları barındıracağına ve oyuncu sayısına göre değişiklik gösterebilir. İşte açıklamam:
6 GB RAM çoğu küçük ve orta ölçekli Minecraft sunucusu için genellikle yeterlidir, ancak şunları göz önünde bulundurmanızda fayda var:
Oyun Sayısı: Eğer sunucunuzda sadece 2-3 farklı oyun olacaksa, 6 GB RAM çoğu zaman yeterlideğildir. 2-3 Oyunu Rahatlıkla 12 GB RAM Çalıştırır.
Oyuncu Sayısı: Sunucuda aynı anda çok fazla oyuncu olacaksa, daha fazla RAM gerekebilir. Örneğin, 10-20 oyuncu aktifse 6 GB RAM yeterli olamaz.
Performans ve Yedekleme: Eğer RAM konusunda esneklik isterseniz, 8 GB'lık bir seçenek de değerlendirilebilir. Özellikle sunucuda eklentiler veya özel modlar kullanmayı planlıyorsanız, ekstra RAM faydalı olabilir.
Kısacası, 6 GB genelde yeterli olmiyacaktır, ama 8GB RAM yada 12GB RAM Vds Öneririm.
Netlack VDS, yüksek performanslı oyun ve özel sanal sunucu hizmetleri sunan bir şirkettir. Minecraft gibi popüler oyunlar için optimize edilmiş çözümler sağlar ve 7/24 müşteri desteği ile güvenilir hizmet garantisi sunar. Ve kesinlikle öneririmZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.