- Minecraft
- Shinques
- Discord
- shinques
Bu Hosting elbet instagram reels'lerde karşınıza çıkmıştır. Bende denemek adına ücretsiz bir makine aldım ve bilgilerle eşleşen bir makine bulunmamakta. Bu konuyu biraz araştırdım ve şikayetvar sitesinde 3 tane yazı ile karşılaştım. En çok dikkat çeken yazı:
"İnternet Hosting&Domain şirketi olan Mavihost.net'in en yüksek paketini aldım. Sayfada ücretsiz domain yazmasına rağmen ismi yeniden satın aldırdılar bana. Üzerine domain başkasına ait çıktı ve saatlerce uğraştırdılar ama çözemediler. 15 gün içinde sorgusuz sualsiz para iadesi garantisi yazıyor sayfalarında. Ben de iademi talep ettim hem hosting hem de domainle alakalı olarak. Mailden narsist bir biçimde, servislerinin çok iyi olduğunu, bu yüzden iade edemeyeceklerini söylediler. Bu kullanıcının taktiridir. İddia ettikleriyle uyguladıkları başka. Beni hem vaktimi hem de nakitimi alıp mağdur etmekteler. Hakkımı her mecrada arayacağımdan şüpheniz olmasın."
Ve bana verilen maildeki RDP bilgilerine baktığımda İP benim ip'ye çok benziyordu ve kullanıcı adı benim WiFi adım ile aynı olduğunu gördüm.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
linke tıklayarak şikayetleri görebilirsiniz. Mağdur kalmayın. Güvenli bir sanal makine almak istiyorsanız,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
hostingi rahatça kullanabilirsiniz. Netlack Yönetimi ekibi bizimde yöneticilierimiz olan @Batwo ve @Keremiyo ağabey olduğu için gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.