Gravatar
Yeni Üye
- Minecraft
- Gravatarda01
- Discord
- Gravatarda01
BAdminLogin EKLENTISI
Komut Yönetimi: Minecraft sunucusu üzerindeki komutları Discord üzerinden ya da oyun içinden hızlıca yürütün. Yönetici ve moderatörler için zaman kazandıran bir araçtır.
Gerçek Zamanlı Bildirimler: Sunucuya giriş yapan oyuncular hakkında Discord'da anlık bildirimler alabilirsiniz, böylece sunucudaki önemli olaylardan her zaman haberdar olursunuz.
SQLite Veritabanı Desteği: Oyuncu giriş bilgileri ve ayarlar, optimize edilmiş SQLite veritabanı sistemi ile güvenli bir şekilde saklanır.
Özelleştirilebilir Giriş Mesajları: Oyuncuların giriş yaptığı sırada karşılaşacakları mesajları ve sunucuya katılım süreçlerini kendi isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.
Sunucu Entegrasyonu: Discord botu ile sunucunuz arasında güçlü bir entegrasyon kurarak, bot üzerinden yapılan işlemleri Minecraft sunucusuna yansıtabilirsiniz.
Esnek Yapılandırma Dosyaları: Yapılandırma dosyaları sayesinde tüm ayarları istediğiniz gibi özelleştirip, bot ve giriş mesajları gibi kritik bileşenler üzerinde tam kontrol sahibi olabilirsiniz.
Eklentinin temel mantığı basit; Oyuna giriyorsun, şifre soruyor.
Ben tanıtımcı değilim, sadece basitleştiriyorum. Görseller benden iyi anlatacaktır.
Açık kaynak kodu ve release indirme linki için
Gerçek Zamanlı Bildirimler: Sunucuya giriş yapan oyuncular hakkında Discord'da anlık bildirimler alabilirsiniz, böylece sunucudaki önemli olaylardan her zaman haberdar olursunuz.
SQLite Veritabanı Desteği: Oyuncu giriş bilgileri ve ayarlar, optimize edilmiş SQLite veritabanı sistemi ile güvenli bir şekilde saklanır.
Özelleştirilebilir Giriş Mesajları: Oyuncuların giriş yaptığı sırada karşılaşacakları mesajları ve sunucuya katılım süreçlerini kendi isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.
Sunucu Entegrasyonu: Discord botu ile sunucunuz arasında güçlü bir entegrasyon kurarak, bot üzerinden yapılan işlemleri Minecraft sunucusuna yansıtabilirsiniz.
Esnek Yapılandırma Dosyaları: Yapılandırma dosyaları sayesinde tüm ayarları istediğiniz gibi özelleştirip, bot ve giriş mesajları gibi kritik bileşenler üzerinde tam kontrol sahibi olabilirsiniz.
Eklentinin temel mantığı basit; Oyuna giriyorsun, şifre soruyor.
Ben tanıtımcı değilim, sadece basitleştiriyorum. Görseller benden iyi anlatacaktır.
YAML:
discord:
bot-token: ""
activity:
enabled: true
activity: "PLAYING" # LISTENING, PLAYING, WATCHING
activityStatus: "Better than !AdminLogin?"
ingame:
permission:
add: "badminlogin.add" # Kullanıcı eklemek için gereken izin
setpassword: "badminlogin.setpassword" # Şifre güncellemek için gereken izin
changepassword: "badminlogin.changepassword" # Oyuncunun kendi şifresini değiştirmek için gereken izin
setdiscord: "badminlogin.setdiscord" # Discord ID güncellemek için gereken izin
remove: "badminlogin.remove" # Kullanıcıyı veritabanından silmek için gereken izin
database:
name: "bAdminLogin.db"
Açık kaynak kodu ve release indirme linki için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.